Midsommar

Totte är ute på midsommaräventyr!


Glad midsommar!

Här ligger Totte och midsommarmyser lite i soffan.
I onsdags var avslutning på kursen och då övades specialsök, vilket Totte var jätteduktig på! Han klarade det galant direkt!


Totte

Totte trivs jättebra på dagiset! Det är lika kul att komma dit varje gång, vilket känns väldigt bra! Snart dags för lite trimning också tror jag!


Första dagen på dagis

Igår började Totte inskolningen på hunddagiset. Han började 8.30 på morgonen och när vi kom dit viftade han på svansen och hela kroppen av glädje, han kanske kände igen sig från när vi var där och hälsade på. Det kändes lite tomt att gå där ifrån utan honom dock.. När jag hämtade honom kl 12 var han i ett bås med 2 andra hundar och de sa att han hade varit glad och duktig och hade varit ute på en liten kort promenad. När vi kom hem var Totte jättetrött av alla nya intryck, och värmen kanske också gjorde sitt, så han sov större delen av eftermiddagen. Men han verkade ha haft roligt, för imorses när han skulle dit igen, tyckte han att vi helst skulle springa från parkeringen till dagiset och han blev lika glad när han kom in där igen! Idag hämtar jag honom kl 13.

RSS 2.0