Har hittat skor

Dessa hittade jag på Junkyard. Jättefina ju! Blir nästan säkert ett inköp, ska bara tänka över det i några timmar först. :)


Bild junkyard.se

Way Out West-quiz

I helgen var jag på Way out West i Göteborg. Här kommer ett litet quiz för er, gissa vilka band jag såg??? Som ni ser är jag inte den som står längst fram direkt. :) Rätt svar finns längst ner.

Rätt svar: Timo Räisänen, Band of Horses, Robyn, Glasvegas, Arctic Monkeys, Nas och Lily Allen. Bör även tillägga att vi såg Olle Ljungström och Dead Prez också, men då regnade det så mycket att jag inte tog fram kameran.

Hur många hade alla rätt??? :)

Registrerad

Har precis registrerat mig på arbetsförmedlingen, för imorgon ska jag gå dit och anmäla mig arbetslös. Men det känns inte så tungt som man skulle tro för det är ju bara i en vecka, sen börjar jag plugga igen, plus att jag får komma och jobba extra som studentpoolare fram till 31 augusti i alla fall. I går gjorde jag ett nytt armband.


Auktionsfynd

Har ju glömt att visa det fina fyndet jag gjorde på auktionen förra veckan. 6 st koppar och 6 stycken fat i Rörstrands Swedish Grace serie, för 300 kr. Vilket fynd! Jag har redan 6 stycken assietter så det var ju precis vad jag saknade.


RSS 2.0